Powered By Blogger

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι γονείς γράφουν για το "Στέκι του Παιδιού"


Είναι καταπληκτικό βοηθάει πολύ στον χαρακτήρα των παιδιών και στην ψυχολογική τους κατάσταση με όλα τα προγράμματά του. Συγχαρητήρια για όλα. Το αγαπάμε πολύ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ.

 Το ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, αποτελεί μια μοναδική προσπάθεια που βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τον χαρακτήρα τους. Κάθε Σαββατοκύριακο και μια ξεχωριστή δραστηριότητα. Έχει γίνει τρόπος ζωής για τα παιδιά αλλά και για εμάς τους γονείς. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον οργανωτή όλης αυτής της προσπάθειας. ΟΔΥΣΣΕΑΣ Μ.

Πολύ καλή και ανθρώπινη προσπάθεια, παιδαγωγικά σωστό. ΒΑΣΙΛΗΣ Α.

Ωραία προγράμματα.Δίνει χαρά στα παιδιά και καλές επιλογές στους γονείς για την διασκέδαση των παιδιών τους, μέσα από μάθηση και αγάπη για τις Τέχνες. ΑΡΧΟΝΤΙΑ Γ.

Ωραίες ιδέες, πολύ μεράκι (πάνω απ'όλα) και γίνεται ότι καλύτερο από οργάνωση. Συνέπεια στο "τι είναι καλό" για τα παιδιά". ΜΑΝΩΛΗΣ Ζ.

Ευχαριστούμε θερμά το "Στέκι του Παιδιού" για όλα τα υπέροχα και δημιουργικά Σαββατοκύριακα που μας έχει χαρίσει !! Ευχόμαστε να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά. ΣΟΦΙΑ Μ.

Καταπληκτική προσπάθεια ! Μπράβο σας ! Περιμένουμε κάθε Σαββατοκύριακο για να πάρουμε μέρος στις δραστηριότητες. Το "Στέκι του Παιδιού" βοηθάει πιστεύω όλα τα παιδιά να νιώθουν όμορφα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν στην ομαδική δουλειά. Συγχαρητήρια ! ΡΟΥΛΑ Χ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το μέιλ που θα μας ενημερώσει για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Αξιέπαινη προσπάθεια, ειδικά υπό τις παρούσες συνθήκες και δυσκολίες. Αποδεικνύεται πως και με τα "λίγα" αν θέλεις μπορείς να δώσεις "ΠΟΛΛΑ". ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Κ.

Ωραίες μέρες, με πολύ χαρά για τα παιδιά και τους γονείς τους ! Ευχαριστούμε πολύ για το "παράθυρο" στα δύσκολα που μας περιτριγυρίζουν !! ΜΑΡΙΑ Κ.

Εξαιρετική δουλειά κάνει το "Στέκι του Παιδιού". Είναι σημαντικό στις μέρες μας να γίνονται τόσο δημιουργικές δουλειές με προσπάθεια για το καλό των παιδιών μας !!! Συγχαρητήρια στην οργάνωση. ΔΙΟΝΥΣΙΑ Π.

"Το ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" DOES VERY GOOD JOB ! I'M VERY HAPPY AS WELL FOR MY KID AND I THINK THAT THEY HAVE VERY GOOD IDEAS, ORGANISATION, .... TANIA K.

Εξαίρετη προσπάθεια !!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που βοηθούν στην συνέχιση της προσπάθειας αυτής ! Τα παιδιά το θεωρούν την πιο ευχάριστη δραστηριότητα της εβδομάδας και ανυπομονούν να έρθουν να παρακολουθήσουν. Ευχαριστούμε πολύ. ΜΑΡΙΑ Μ.

Αγαπάμε το "Στέκι" πάρα μα πάρα πολύ, γιατί δίνει την ευκαιρία σε εμάς τους γονείς να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα "εφόδια" στα παιδιά μας, αλλά και ώρες διασκέδασης. Η κόρη μου περιμένει όλη την εβδομάδα να φτάσει το Σαββατοκύριακο για να μπορέσει να συμμετέχει και να απολαύσει τις δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το "Στέκι" . ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Θ.

Εύχομαι να συνεχίσει για πολύ και για μεγάλα παιδιά. ( με υπογραφή)

ΥΓ : Οι παραπάνω γνώμες γράφτηκαν από γονείς το διήμερο 10 & 11 Μαΐου κατά τη διάρκεια του 1ου Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου, που διοργανώθηκε από το "Στέκι" και τον Ο.Κ.Α.Π.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου