Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

«Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων»

                                 «Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων»              

                                              ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
                               2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΣΤΙΣ 11.00 πμ και ΣΤΙΣ 13.00 μμ
                                                    Αίθουσα Θεάτρου 
                 (Αθλητικό κέντρο ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ- Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας)
Το ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ & το ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων" της καλλιτεχνικής ομάδας Κοπέρνικος!

 «Τι θα συμβεί όταν ο κύριος Κιχ αποφασίσει να εγκαταλείψει την γκρίζα πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο Κιχ σε μια μαγική περιπέτεια!»
Πρόκειται για μια ευρηματική παράσταση που μαθαίνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα μουσικά ηχοχρώματα, ωθώντας τα να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Τα παιδιά συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο Κιχ και βοηθώντας τον να μαγέψει τον φοβερό Μουσικόδοντα. 
Ο βραβευμένος με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου (Your face sounds familiarANTENNA TV), μετά τις επιτυχημένες τους παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο παρουσιάζουν την παράστασή τους στο Στέκι του Παιδιού! Πάντα με βασικά τους «υλικά» το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, δημιουργούν μια μαγική παράσταση που θα εντυπωσιάσει τους μικρούς μας φίλους.
Για τρέιλερ της παράστασης δείτε:
ΗθοποιοίΆγγελος Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου 
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία: Ομάδα Κοπέρνικος
Ημερομηνία: Κυριακή 6/4/2014
Ώρα: 11.00 πμ & 13.00 μμ
Ηλικίες: 2,5 – 10 ετών
Διάρκεια: 1 ώρα
Γενική είσοδος: 7 ευρώ
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας για την προαγωγή του παιχνιδιού στην παιδική ηλικία "ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ". 
Το "ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ" στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των ενηλίκων για τη διασφάλιση του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου